maanantai 15. kesäkuuta 2015

Takaa-ajo

Voi pojat ku oli jännä iltapäivä..

Oltiin Mamman kanssa siivomassa mei uutta kämppää ku pesuri teki tenän.. No Mamma si päätti et lähetään käymään kotona jos vaikka Pappa sitä pesuria vähä kattois et mikä siinä on vialla..
Ihan rauhassa ajeltiin ku Mamma alko puhuun et eessä ajava auto ajaa vähä hutiloiden.. Rikkoi toituvasti reunaviivoja (molemmin puolin) ja teki kauheen äkkinäisiä korjausliikkeitä.. No siinä sit meinas tulla ihan oikee kolari ku se auto vaan toituvati ajautu vastaantulevien kaistalle ja autoja tuli vastaan..

Mamma si päätti soittaa 112 ja pyysi et virkapukuiset kävis tarkistaan kuskin ajokunnon.. Mei piti kääntyä kyl kotiin mut nopeen neuvottelun jälkeen päätettiin seurata sitä autoo jonkun matkaa et voitais si kertoo mihi päi se auto on menossa ja jos jotain sattuis niin Mamma osais ehkä sit auttaa ja hälyttää lisää apua. Sen verran holtitonta se ajo kuitenkin oli.. No Mamman 112 puhelun aikana näitä viivojen ylityksiä tuli useempiki ja Mamma niistä kerto sille päivystäjälle.. Mä pidin koko ajan vahtia ettei se auto livahda minnekään.. Hetken päästä sit poliisit soittiki Mammalle et missä mennään ja vieläkö holtiton ajo jatkuu..

No me ihan stalkkereina seurattiin tätä autoo Mamman kanssa ja mä pidin edelleen tiukasti katseen kiinni autossa ettei se vaan pääse meiltä karkuun.. Ja mua ihan jännitti ja täristi ku oli niin jännään.. Piti Mammalle pari kertaa asiaa kommentoidaki.. Sain siis poikkeuksellisesti matkustaa etupenkillä tänään :D
Sit se auto yks kaks päättiki 80 nopeusalueella ottaa kunnon spurtin.. lähemmäs 120 oli varmasti nopeutta pahimmillaan.. Sit siä tuli eteen autoja et se joutu himmaan ja meki saatiin se taas kiinni.. Oikeesti tosivaara tilanne tuli pari kertaa rekan kanssa ku taas se meinas mennä vastaantulevien kaistalle..

No kyllä ne poliisit meiät sit saavutti ja pysäytti tän auton ja ainakin puhallutti sen.. Enempää me ei kehdattu jäädä stalkkaan vaikka Mamma oliski ne poliisit vähä paremmin halunnu nähdä.. Se menee aina iha pähkinöiks virkapuvuista.. Mä en kyllä yhtään ymmärrä et miks... Tai jos niillä olis se oikea poliisikoira mukana niin ehkä sit mut ei näillä kyl ollu nyt sitäkään..

Mut nyt väsyttää.. Niin jännää toi oli et vei voimat.. Ihan nopeet torkut otan ja sit taas mennään Mamman kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti